OLDALTÉRKÉP      

Rólunk

 

 

 

Kokron József 1889-ben telepedett le Hódmezővásárhelyen és  létesített textil gyártást kötő-szövő mőhelyének kialakításával. Ekkor vásárolta meg a Teleki utca 18. számú ingatlant, melyben ma tevékenységét örökölve mőködik az INNOWEAR-TEX KFT. Olyan kötőnemzedéket nevelt, akinek szakmai tudása felvette a versenyt az akkori belföldi és külföld szakemberekkel. Az ő üzeme által fejlődött ki Hódmezővásárhelyen egy országos viszonylatban is jelentős textilipari központ, amely később Európa üzleti életébe is bekapcsolódott. Az alapító Kokron József gyárában készült a század elején a NOR-COC márkanévvel világhírővé vált svájci sapka.

 

 

A 2008. évben alakult vállalkozás, amely a fenti szakmakultúrát örökölte több mint 30 éves szakmai múlttal rendelkező munkatársakkal, teljes vertikumú termelői hátérrel rendelkezik. Az INNOWEAR-TEX KFT. erőssége az innovatív, intelligens ruházatfejlesztés és gyártás, a hagyományos típusú póló, galléros piké ing, sport- és szabadidő ruházat, munka- és formaruházat, fehérnemő, technikai háló.

 

Filozófiánk: A termékek és a korszerő márkakollekció a legújabb kutatás-fejlesztési eredmények felhasználásával a kényelmes, egészséges életmódot és a környezetvédelmet szolgálja, ezáltal hozzájárul a fenntartható fejlesztéshez

 

Hannauerné Szabó Anna

       ügyvezető igazgató