OLDALTÉRKÉP      

Tevékenység

 

Az Innowear-Tex Kft. Magyarország egyik teljes vertikumú kötőipari háttérrel rendelkező textilipari vállalkozása. Üzleti sikereinek alapja a természetes alapanyagok, a szintetikus fonalak és keverékeik területén évtizedek alatt megszerzett gyártási tapasztalatok és a korszerű technika alkalmazásának ötvözetében rejlik.

A cég gyökerei, múltja és gyártási tapasztalata 120 évre nyúlik vissza. Kokron József, a gyár alapítója 1889-ben indította be kötőüzemét Hódmezővásárhelyen és tette világhírűvé termékét Nor-Coc márkanévvel.

 

Filozófiája, hogy gyártmányfejlesztésében alkalmazza a legújabb kutatás-fejlesztési eredményeket, korszerű márka kollekciójával az egészséges, kényelmes életmódot és a környezetvédelmet szolgálja, ezáltal hozzájárul a fenntartható fejlődéshez.

 

Termékek

 

Az Innowear-Tex Kft. stratégiai terméke a protektív ruházat ,

                                          elektrosztatikus munkaruházat,

                                          elektroszmog ellen árnyékoló ruházat,

                                          baktériumtaszító alsó- és felsőruházat,

                                          lángmentes alsóruházat

                      

Kiemelkedő referenciákkal rendelkezik márkás jeans utcai női és férfi felsőruházat, sport- és szabadidő-ruházat, valamint munkaruházat és formaruházati termékekben, valamint kötött sportos fehérnemű gyártásban.

Legújabb termékcsoportja a technikai hálók: egyedi méretre gyártott izolációs háló sportháló és mosózsák.                                                   

 

Az Innowear-Tex Kft. erőssége az innovatív, intelligens ruházat tervezés, fejlesztés és gyártás, a hagyományos típusú póló, illetve a galléros piké ing, sport- és szabadidő, valamint munka és formaruházat céljára, speciális és korlátlan dekorációs lehetőségekkel.

A gyártás saját hálózaton belül, több régióra kiterjedően folyik a szigorú ISO 9001 minőségtanúsítási rendszer követelményeinek megfelelően.

A vállalkozás eredményessége a mai piaci körülményekhez igazodó kreativitásban és rendkívüli rugalmasságban rejlik.

 

Gyártmányfejlesztés és kutatás-fejlesztés

 

A munkaruházat terén a cég korábbi fejlesztési eredménye a mosásálló, baktérium-taszító technológiával – sanitazedâ és ultrafresh® - készült ruházati termékcsoport mind férfi, mind női modellekben.

Elsősorban az élelmiszeripari cégeknél, az egészségügyi intézményekben dolgozók számára steril munkahelyeken, nehéz fizikai munkát végzőknek, sportruházat és egyéb munkaruházat céljára vagy mindennapos utcai használatra ajánlott.

Cégcsoportunk egyedülállóan képes gyártani Magyarországon klórálló és magas fény- és izzadságálló festési technológiával készült 100% pamut ruházatot, Indanthren® festéssel, melyre legnagyobb referenciánk a Magyar Honvédség és a NATO.

Legújabb fejlesztésünk egy lángmentes kötött alapanyagból, ( PYRON®, SECURELLE®  ) készült alsóruházati kollekció, amely rendkívül magas hőtani tulajdonságokkal rendelkezik, rendkívül jó vegyszerálló – savak, lúgok – és oldószerálló képességű, és kiváló hőszigetelő termék.

Az elektroszmog ellen árnyékoló kollekció T-ingei, alsóruhái megakadályozzák, hogy az elektromágneses sugárzás elérje az emberi testet. Az új innovatív termékek alapanyaga pamutkelme, amelybe speciális fémezett fonal kerül bedolgozásra.

A fémszálat tartalmazó kelmékből készült termékek hatásosak a baktériumok ellen is, gátolják azok szaporodását és így a kellemetlen szagok keletkezését is.